Vive la France !!!
Tackar Frankrike för denna gudomliga ost! Chèvre är en fransk vitmögelost som är delikat och har många användningsområden. En av mina favoriter är denna förrätten.
Chèvre chaud
4 port
Ingredienser:
4 skivor chèvreost ca 1 1/2 cm tjocka
1 påse provensalsk salladsmix allt ruccola
1 röd lök
1 ask coctailtomater
Crema de balsamico
Gör så här:
Sätt ugnen på 250 grader på grill
Lägg osten på bakplåtspapper.
Sätt in chèvren när ugnen är varm och låt så ca 5 min tills den fått fin färg
Strimla rödlöken
Dela tomaterna i 2 eller 4 bitar
Strö ut salladen på tallriken
Fördela tomater och rödlök på salladsbädden
Lägg den varma osten ovanpå salladen och häll över crema de balsamico
bon appetit

Inga kommentarer:
Skicka en kommentar