Antal besökare

torsdag 7 juni 2012

Chèvre chaud

Vive la France !!!

Tackar Frankrike för denna gudomliga ost! Chèvre är en fransk vitmögelost som är delikat och har många användningsområden. En av mina favoriter är denna förrätten. 


Chèvre chaud


4 port

Ingredienser:

4 skivor chèvreost ca 1 1/2 cm tjocka
1 påse provensalsk salladsmix allt ruccola
1 röd lök
1 ask coctailtomater
Crema de balsamico

Gör så här:

Sätt ugnen på 250 grader på grill 
Lägg osten på bakplåtspapper.
Sätt in chèvren när ugnen är varm och låt så ca 5 min tills den fått fin färg
Strimla rödlöken 
Dela tomaterna i 2 eller 4 bitar 
Strö ut salladen på tallriken 
Fördela tomater och rödlök på salladsbädden 
Lägg den varma osten ovanpå salladen och häll över crema de balsamico

bon appetit



 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar